Tutireceptek.hu fejléc

Busavagdalt recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg busafilé
5 dkg vöröshagyma
1 cs. petrezelyem
2 ek. étolaj(vagy olívaolaj)
2 db tojás
6 dkg zsemlemorzs
izlés szerint: só,
bors,
pirospaprika.
Olaj a sütéshez.
bors,

Elkészítés:
A kifilézett busát apró lyukú tárcsán kétszer ledaráljuk. A megtisztított hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk. A tojásokat 2-3 evőkanál morzsával, borssal, sóval együtt a halhoz adjuk.Pirospaprikával szinesítjük.
A masszából pogácsákat formázunk, a maradék morzsába forgatjuk és olajon ropogósra sütjük.

Tanácsok:
Az olaj jó forró legyen a sütésnél! Könnyen átsül.
Főzelékekhez, burgonyapüréhez, franciasalátához nagyon finom!

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 371 kcal
Szénhidráttartalom: 12 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fogasfilé bakonyi módra » Fóliában sült hal » Lazacos rakott burgonya » Gyümölcsös ponty
» Halvagdalt » Harcsa babérszószban » Zöldséges hal » Apróhal sült (Samak Ma'li)
» Homáros tarisznya » Svéd heringsaláta » Halas penne » Alufóliában sült lazac
» Mandulás rántott hal » Cármenesi töltött pisztráng » Grillezett halfilé dinnyével » Töltött tintahal


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.