Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cafe de Paris(Kata-féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
3 cl Gordon's Dry Gin
1 cl Molinari Sambuca
2 cl tejszín

Elkészítés:
Néhány jégkockát a shakerbe teszünk, a gint, Sambucat és tejszínt hozzáadjuk, összerázzuk és kis koktélospohárba szűrjük.Javaslat: az olyan alkotórészeket, mint pl. a tejszín, amely nehezen kötődik, shakerben jégkockára öntve 10-20 másodpercig erősen rázzuk.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Latte macchiato » Nyuszogó kedvence :) » Everything but » Bora Bora (alkoholmentes)
» Narancsital » Szőlős limonádé » Old fashioned whisky » Banana-Choc Shake
» Csokoládélikőr 2 » Hawaii ital » Csokis-meggyes likőr » Metaxa Sungingeri
» Darb » Almalé télire » Marcipános uszoda » Eperital


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.