Tutireceptek.hu fejléc

Cafe de Paris(Kata-féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
3 cl Gordon's Dry Gin
1 cl Molinari Sambuca
2 cl tejszín

Elkészítés:
Néhány jégkockát a shakerbe teszünk, a gint, Sambucat és tejszínt hozzáadjuk, összerázzuk és kis koktélospohárba szűrjük.Javaslat: az olyan alkotórészeket, mint pl. a tejszín, amely nehezen kötődik, shakerben jégkockára öntve 10-20 másodpercig erősen rázzuk.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Appletini » Plaisir » Andy Williams » Maximilian
» Moonlight » Picasso » Rózsaszörp » Őszibarack koktél
» Mandarinshake » Orange Flip » Viva Villa » Air Mail-koktél
» Celebration (2 fő) » Gyümölcskoktél » Fahéjas capuccino-por » Forralt vörös áfonyás tea


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.