Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Camparikoktél recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 cl campari,
2 cl vodka,
pár csepp angostura,
1/2 db citrom héja,
2 teáskanál citromlé,
0,5 dl víz

Elkészítés:
A vodkát és a camparit összekeverjük pár csepp angosturával. Az angostura egy kesernyés ízű, szesztartalmú eszencia, amelyet sok koktél ízesítéséhez használnak, de ügyelni kell, mert ha sokat teszünk belőle eluralkodik az íze. A vizet felforraljuk, a citromhéjjal együtt. Miután a víz felforrt összeöntjük a két kávéskanál citromlével. Hozzáadjuk az angosturával ízesített campari-vodka keverékkel. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Áfonyás almaleves » Gesztenyés-kekszes tekercs » Birsalma krémleves » Citromos-mézes szőlőleves
» Kacsamáj leves » Spanyol nyári leves » Tarkabableves házikolbásszal » Tejszínes eperleves
» Legfinomabb csirkemell » Kókuszleves » Gyors petrezselyemleves » Hagymaleves (diétásan)
» Vörösboros meggyleves » Laktató téli leves » Tejfölös ôszibarackleves » Hideg finomfűleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.