Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cármenesi töltött pisztráng recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors

Elkészítés:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük.

A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket.

A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval
a nyilást lezárjuk.

A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd
közepes meleg sütőben 30 percig sütjük.

Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csörögefánk » Töltött cukkiniszeletek » Húsos töltött gomba » Töltött gömb cukkinik
» Velővel töltött csirke » Töltött kelkáposzta » Cserkész töltött burgonya » Rizzsel töltött paradicsom
» Narancsos töltött keksz » Gombával töltött karaj » Fetával töltött paradicsom » Túróval töltött alma
» Töltött gombóc almával » Túróval töltött narancs » Töltött bundás kenyér » Juhtúrós töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.