Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cármenesi töltött pisztráng recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 pisztráng
4 szelet füstölt sonka
1 db vöröshagyma
8 szem olajbogyó
16 szem kapribogyó
10 dkg mandula
5dkg vaj
citromlé
só, bors

Elkészítés:
A megtisztitott pisztrángokat megnyitjuk, ki tisztitjuk a belsejét. A hasüreget tovább tágitjuk, sózzuk,borsozzuk és citromlével bekenjük.

A kockára vágjuk a vöröshagymát és a sonkát kimagozott olajbot és kapribogyót, szeletelt mandulábol el készitjük a tölteléket.

A halak hasüregét megtöltjük és fogpiszkálóval
a nyilást lezárjuk.

A halakat egyenként megvajazott alufóliába csomagoljuk, majd
közepes meleg sütőben 30 percig sütjük.

Citromlével meglocsoljuk és tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis töltött ponty » Töltött ananász » Töltött olasz tésztahajók » Töltött kovászos uborka
» Töltött krumpli héjában » Töltött banán » Juhsajttal töltött paprika » Töltött libamell
» Bihari Töltött Burgonya » Piskótával töltött piskóta » Sonkával töltött kenyérke » Töltött zsúrkenyér
» Töltött túrópalacsinta » Töltött tekercs » Gyulai töltött karaj » Diós-töltött nápolyi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.