Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Charlotte torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
tojás
tej
Dr. Otker tejszín ízű puding
zselatin
habfixáló
tejszínhabpor
gyümölcs

Elkészítés:
ALAP:

2 db piskótatekercset készítünk 5-5 tojásból.
3 tojásból pedig tortaformában megsütjük az alapot.

KRÉM:

Fél liter tejjel eredeti Dr. Otker tejszín ízű pudinggal elkészítjük a leírás szerint. A hideg tejbe belekeverünk 2 evőkanál zselatint, ezzel összefőzzük a pudingot. Hagyjuk kihűlni 1/2 liter tejet 6 csomag Tescós habporral felkeverünk és
2 db kicsi habfixálót teszünk bele.
A kemény tejszínhabba belekeverjük a pudingot és 1 doboz darabolt ananászt (előtte jól lecsepegtetjük).
A fóliával és a piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük, a tetejére tesszük a kerek piskóta lapot. 12 óráig hűtőben tartjuk, majd tortatartóra borítjuk.

Tanácsok:
Más gyümölccsel is elkészíthető. Meggyel, barackkal, málnával, eperrel...

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: baksa.gyongyi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csupadiótorta » Spanyol túrótorta » Ananászos tortácskák » Málnás-cseresznyés torta
» Csokis Palacsintatorta » Joghurttorta II. » Mézes diótorta » Citromos joghurt torta
» Diótorta » Suhajda torta » Görög spenót torta » Csokikrémes piskóta torta
» Lúdláb torta Emyke módra » Epres-túrós torta » Feketeerdő-torta recept » Osztrák mézeskalácstorta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.