Tutireceptek.hu fejléc

Charlotte torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
tojás
tej
Dr. Otker tejszín ízű puding
zselatin
habfixáló
tejszínhabpor
gyümölcs

Elkészítés:
ALAP:

2 db piskótatekercset készítünk 5-5 tojásból.
3 tojásból pedig tortaformában megsütjük az alapot.

KRÉM:

Fél liter tejjel eredeti Dr. Otker tejszín ízű pudinggal elkészítjük a leírás szerint. A hideg tejbe belekeverünk 2 evőkanál zselatint, ezzel összefőzzük a pudingot. Hagyjuk kihűlni 1/2 liter tejet 6 csomag Tescós habporral felkeverünk és
2 db kicsi habfixálót teszünk bele.
A kemény tejszínhabba belekeverjük a pudingot és 1 doboz darabolt ananászt (előtte jól lecsepegtetjük).
A fóliával és a piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük, a tetejére tesszük a kerek piskóta lapot. 12 óráig hűtőben tartjuk, majd tortatartóra borítjuk.

Tanácsok:
Más gyümölccsel is elkészíthető. Meggyel, barackkal, málnával, eperrel...

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: baksa.gyongyi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres joghurt torta » Füge torta » Szilveszteri diótorta » Pudingkrém tortákhoz
» Diós répatorta másként » Sonkatorta » Málnás túrótorta » Meggyes máktorta
» Csokis torta » Mokkatorta » Anyák napi epertorta » Gyümitorta sütés nélkül
» Pavlova torta II. » Gyümölcstorta glukononnal » Fagyitorta » Seherezádé torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.