Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigány kenyér=punya recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
1 kg liszt,
1 sütőpor vagy szódabikarbóna,
Só,
annyi víz, hogy félkemény tésztát kapjunk.

Elkészítés:
A lisztet a sütőporral vagy szódabikarbónával ízlés szerinti sóval és vízzel összedolgozzuk. 2-3 cm-esre lapítjuk, és sütőbe tesszük. Forró sütőben 40-45 percig sütjük.
Ha elkészült fogyaszthatjuk kenyér helyett, lecsóhoz, pörköltekhez vagy akár zsíros kenyérként.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye másképp » Nagyidai cigánypörkölt » Ors-féle cigánypecsenye » Cigánynokedli
» Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye » Cigány lecsó másképpen » Cigánypecsenye roston
» Cigányvajda kedvence » Cigánypecsenye tarjából » Cigánypörkölt » Cigánycsók
» Cigány csirkés lecsó » Cigánytokány » Cigány pác » Cigánypecsenye II.



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.