Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigány pác recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8-10 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olaj, 2 evőkanál ecet, 1-1 kiskanál őrölt fekete bors, só és kristálycukor, 1-1 evőkanál ketchup és mustár.

Elkészítés:
A fokhagyma gerezdeket megpucoljuk, összezúzzuk és a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük, majd kb 30 percig pihentetjük. Más íze van, ha a cukrot és az ecetet kihagyjuk belőle. Aki pikánsabban akarja az kevés csípős paprikát is tehet bele.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigány lecsó másképpen » Cigánypörkölt » Cigány kenyér=punya » Cigányvajda kedvence
» Cigánypecsenye tarjából » Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye másképp » Nagyidai cigánypecsenye
» Cigánypecsenye » Cigánynokedli » Cigánypecsenye roston » Nagyidai cigánypörkölt
» Cigány csirkés lecsó » Cigánycsók » Cigánypecsenye II. » Cigány pogácsa



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.