Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye fóliás burgonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

8 szelet sertéstarja

A pácléhez:

1/2 dl olaj

1/2 dl vörösbor

1 kávéskanál fokhagymás pácfűszer

1 kávéskanál őrölt rozmaring

1 kávéskanál majoránna

1 kávéskanál őrölt vegyes bors

Elkészítés:
Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A pácléhozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével, és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe, és másnapig érleljük.

Elkészítés: Sütés előtt fél órával kivesszük a hűtőbből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet, és forró serpenyőben a húsok mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye II. » Rakott karaj burgonyával » Busa burgonyával » Alufóliás csirkemell
» Alufóliás krumpli » Fóliás csirkeszárnyak » Cigánypecsenye roston » Nagyidai cigánypecsenye
» Fóliás csirke » Alma, burgonyával » Tojásos lecsó burgonyával » Hagymatokány burgonyával
» Fóliás husi » Cigánypecsenye » Cigánypecsenye másképp » Alufóliás halszelet



Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.