Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors

Elkészítés:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazac roston » Banán roston sütve » Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye II.
» Roston sütött szalonka » Bárányérmék roston » Cigánypecsenye » Roston sült lazac
» Ors-féle cigánypecsenye » Roston sült oldalas » Cigánypecsenye tarjából » Virsli roston, burgonyával
» Cigánypecsenye másképp » Rostonsült padlizsán » Rakott karaj » Tepsiben sült sajtos karaj


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.