Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye roston recept

Nem minden család tökéletes
Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors

Elkészítés:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


A receptet beküldte: Rozália

Unatkozol? Gyere játszani!

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyidai cigánypecsenye » Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye másképp » Cigánypecsenye tarjából
» Rostonsült padlizsán » Banán roston sütve » Virsli roston, burgonyával » Lazac roston
» Roston sült oldalas » Cigánypecsenye » Cigánypecsenye II. » Bárányérmék roston
» Roston sült lazac » Roston sütött szalonka » Amerikai töltött fasírt » Pikáns gyömbéres csirke

Online pletyi nőknek

Alakformáló masszázskrém

Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.