Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye roston recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors

Elkészítés:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Roston sült lazac » Roston sült oldalas » Cigánypecsenye » Ors-féle cigánypecsenye
» Bárányérmék roston » Banán roston sütve » Cigánypecsenye II. » Lazac roston
» Rostonsült padlizsán » Roston sütött szalonka » Cigánypecsenye másképp » Nagyidai cigánypecsenye
» Cigánypecsenye tarjából » Virsli roston, burgonyával » Barackos tejszínes csirke » Mazsolás-currys csirke



Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.