Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye tarjából recept

Szépség és egészség
Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tarja
10-15 dkg füstölt szalonna
6-8 gerezd fokhagyma ,só, bors
olaj
pirospaprika

Elkészítés:
A tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. A fokhagymát apróra vágjuk, egy tálban 5-6 evőkanál olajjal, sóval és borssal összekeverjük, majd a hússzeletek mindkét oldalára alaposan kenünk belőle. A hússzeleteket ezután egymásra fektetve a hűtőben tartjuk legalább egy órán át. A szalonnát csíkokra szeleteljük, a tetejét beirdaljuk, és egy edényben megsütjük őket. Ha kész, kivesszük, pirospaprikával megszórjuk. A szalonna zsírján kisütjük a húst, végül a szeleteket a szépen kinyílt szalonnával megkoronázva tálaljuk.


A receptet beküldte: ostkati

Unatkozol? Gyere játszani!

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cigánypecsenye roston » Cigánypecsenye II. » Cigánypecsenye másképp » Ors-féle cigánypecsenye
» Cigánypecsenye » Fojtott hús tarjából » Nagyidai cigánypecsenye » Töltött, göngyölt karaj
» Magyaróvári borjúborda » Pulykaragu másmódon » Nyári Szalámi Házi » Vajas-barackos csirkemell
» Tárkonyos-mogyorós csirke » Fokhagymás-mustáros tarja » Szárnyas aprópecsenye » Cowboy reggeli

Szúnyogriasztó

Mi nem firtatjuk neved

Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.