Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye tarjából recept

Online játszótér
Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg tarja
10-15 dkg füstölt szalonna
6-8 gerezd fokhagyma ,só, bors
olaj
pirospaprika

Elkészítés:
A tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. A fokhagymát apróra vágjuk, egy tálban 5-6 evőkanál olajjal, sóval és borssal összekeverjük, majd a hússzeletek mindkét oldalára alaposan kenünk belőle. A hússzeleteket ezután egymásra fektetve a hűtőben tartjuk legalább egy órán át. A szalonnát csíkokra szeleteljük, a tetejét beirdaljuk, és egy edényben megsütjük őket. Ha kész, kivesszük, pirospaprikával megszórjuk. A szalonna zsírján kisütjük a húst, végül a szeleteket a szépen kinyílt szalonnával megkoronázva tálaljuk.


A receptet beküldte: ostkati

Virulitas csepp

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fojtott hús tarjából » Cigánypecsenye másképp » Ors-féle cigánypecsenye » Cigánypecsenye II.
» Cigánypecsenye » Nagyidai cigánypecsenye » Cigánypecsenye roston » Változat csirke pitére
» Bacon-ös rakott csirkemell » Anna Rakott karfiolja » Bolognai szósz » Rántott kenőmájas
» Sárgarépás csirkemell » Almás csirkevagdalt » Tejfölös aprópecsenye » Lengyel palacsinta



Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.