Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ciprusi fűszeres hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
60 dkg mirelit tonhal
3 dkg vaj
2 gerezd fokhagyma
1 dl fehérbor
liszt

rozmaring
cayenne bors

Elkészítés:
A felengedett halszeleteket megsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a vajban mindkét oldalán megsütjük, és félretesszük.
A visszamaradt vajban megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, egy csipet rozmaringgal fűszerezzük, megszórjuk egy kiskanál liszttel, és felengedjük az egy kevés vízzel hígított fehérborral. Állandóan kevergetve sűrű mártássá forraljuk, egy csipet cayenne borssal ízesítjük, és forrón a halra öntjük.

Tanácsok:
Burgonyapürével,főtt rizzsel, párolt vagy friss zöldségekkel tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres sajtos sonka » Húskockák fűszeres túróval » Fűszeres lazac » Fűszeres burgonya
» Fűszeres sárga rizs » Fűszeres meleg limonádé » Fűszeres meleg szendvics » Fűszeres almás pite
» Fokhagyma fűszeresen » Fűszeres Forró Csoki » Zöldfűszeres túrókrém » Fűszeres camembertkrém
» Fűszeres marhafelsál » Almás-fűszeres csirkemell » Fűszeres rakott gomba » Fűszeres csók


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.