Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-boros pácolt pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj

Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig.

Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.

Tanácsok:
Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásban pácolt csirkemell » Tejfölös pulykamellpörkölt » Pulykaroló ínyenceknek » Paradicsomos pulyka
» Rakott sajtos pulyka » Zöldborsós pulykaraguleves » Elzászi pulykapecsenye » Mustáros pulykacomb
» Brokkolis pulyka » Pulykacomb sültalmával » Göngyölt pulykamell » Spenótos pulykafasírt
» Pulykaragu másmódon » Őszibarackos pulykamell » Tárkonyos pulyka-raguleves » Pulykasült gregorian módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.