Tutireceptek.hu fejléc

Citromos-boros pácolt pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell, só
a páchoz:
2 ek. citromlé
1 dl fehérbor
1 dl olívaolaj
fokhagymakrém
1 ek. rozmaring
1 ek. kakukkfű
2 ek. barnacukor
reszelt citromhéj

Elkészítés:
A pác hozzávalóit összekeverem. A húst egyforma nagyságú kockára vágom, megsózom. Hozzáadom a pácot, és alaposan összeforgatom. Teszek közé 1-2 friss rozmaring ágat, lefedem, és hűtőszekrényben tartom a felhasználásig.

Pálcikákra fűzöm a húskockákat és grillben megsütöm.

Tanácsok:
Vegyes zöldsalátával kínálhatjuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt zsebes karaj » Magyaros kapros pulykamell » Tejszínes pulykahús » Aszaltszilvás pulykakuglóf
» Magyaros pulykamell » Fonott pulyka » Sajtos-sonkás pulykamell » Mediterrán pulykamell
» Citromos pulykamell sült » Magyaros Pulykamellragu » Gyors pulykaragu » Majonézes pulykacsomag
» Pulykasült gregorian módra » Márványsajtos pulyka » Furfangos pulykamell » Töltött pulyka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.