Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cordon Blue recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet belszin
10 szelet gepsonka
10 szelet lapka sajt
so, bors, olaj

A toltelekhez:
1 doboz gomba konzerv
keves etelizesito, petrezselyemzold, bazsalikom

A panirozashoz:
liszt, tojas, zsemlemorzsa szezammaggal osszekeverve

Elkészítés:
Elokeszites:
A hust nagyon vekonyra kipotyolom, sozom, borsozom.
A gombat egeszen aprora vagom, hozzaadom a fuszereket, bekeverem.

Osszerakas:
Hus, gepsonka, lapkasajt, a kozepebe 1 kiskanal gombakeverek, feltekerem, a ket veget benyomkodom.

Dupla panirba forgatom (liszt, tojas, liszt, tojas, szezammagos zsemlemorzsa) es kozepes tuzon korbeforgatva megsutom.

Tanácsok:
Krumplival es savanyusaggal talalom.
A csalad nagy kedvence!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cordon vert- Zöld szalag » Cordon bleu csirkemell » Zeller cordon bleu » "Cordon Bleu"-palacsinta
» Marhakaraj sörben sütve » Hentestokány » Majoránnás csirkecombok » Sörben főtt gombás csirke
» Sült csirke jól fűszerezve » Csirke carbonara » Cigánypecsenye roston » Lecsósszelet
» Tejfeles csirkemáj » Mustáros-tejfölös csirke » Rakott patiszon » Borjúnyelv hidegen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.