Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csala hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet marhacomb,
2 nagy fej vöröshagyma,
30 dkg reszelt trappista sajt,
2 nagy tubus majonéz (lehet saját készítésű is)
füszerek ízlés szerint,
só.

Elkészítés:
A tepsit kiolajozom és belerakom a füszerrel megszórt marhacombot majd a hús tetejét is lecsorgatom olajjal.
Ezután rárakom a fél cm vastag karikára vágot hagymát majd a reszelt sajtot.
Ezt követően leöntöm a majonézzel.
A tepsit fóliával lefedem és 2 napra hűtőbe helyezem érlelődni.
2 nap után sütőbe helyezem előbb fóliával majd leveszem a fóliát és pirosra sütöm.
Rizzsel vagy burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csalán leves biotipp-től » Gyümölccsaláta túrókrémmel » Ízletes csalafinta pizza » Csalános árpakása
» Csalamádé, I. » Család kedvence torta » Családi torta » Az egész család kedvence
» Családi töltött csirke » A család kedvence » Svéd uborka csalamádéval » Csalánfőzelék
» Tavaszi csalánleves » Csalánmártás » Napraforgós csalánmártás » Csalamádé, II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.