Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csalafinta csirke nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell filé
2 evőkanál mustár
1 közepes fej vöröshagyma
1 kiskanál majoránna
1 csokor kakukkfű

őrölt bors
4 evőkanál olaj
4 fej lilahagyma

Elkészítés:
A csirkemell filét úgy vágjuk fel, hogy egy nagyobb szeletet adjon, majd kissé kiverjük, s megkenjük mustárral. Egyenletesen megszórjuk finomra aprított vöröshagymával és kakukkfűvel, őrölt borssal és majoránnával. A hússzeleteket fölgöngyöljük, s ujjnyi vastag szeletekre vágva - a cikkekre szelt lila hagymával váltakozva - nyársra fűzzük. Olajjal megkenjük és faszénparázs felett 10-12 perc alatt ropogósra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis csirkeszeletek » Toszkán csirke » Mustáros tepsis csirkemell » Gombás-csirkés batyu
» Csirkehús saláta » Csirkés-gombás lasagne » Cajun csirke » Csípős csirkeragu
» Vendégváró csirke » Csirke édesköménygumóval » Dupla sajtos rakott csirke » Holland csirke
» Csirkemáj baconban » Csirkemelles palacsinta » Narancsos csirkemell » Kínai mangós csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.