Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csalafinta csirke nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 kisebb csirkemell filé
2 evőkanál mustár
1 közepes fej vöröshagyma
1 kiskanál majoránna
1 csokor kakukkfű

őrölt bors
4 evőkanál olaj
4 fej lilahagyma

Elkészítés:
A csirkemell filét úgy vágjuk fel, hogy egy nagyobb szeletet adjon, majd kissé kiverjük, s megkenjük mustárral. Egyenletesen megszórjuk finomra aprított vöröshagymával és kakukkfűvel, őrölt borssal és majoránnával. A hússzeleteket fölgöngyöljük, s ujjnyi vastag szeletekre vágva - a cikkekre szelt lila hagymával váltakozva - nyársra fűzzük. Olajjal megkenjük és faszénparázs felett 10-12 perc alatt ropogósra sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkefasírt » Citromszószos csirkemell » Csirkesaláta » Nosztalgia csirkemell
» Inyenc csirkecomb » Könnyű ebéd csirkehúsból » Hagymás-gombás csirkemáj » Sonkával töltött csirke
» Sült csirke másképp » Édes-savanyú csirkemáj » Tejszínes csirke » Kukoricás csirke
» Ázsiai csirkemell » Pikáns csirkecombok » Pikánsan pácolt csirkecomb » Tere-fere csirke


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.