| Csalamádé 2. receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 klg k'poszta 1 klg uborka 1 klg zöld paradicsom 1klg piros paprika 2 drb csipös+egy kanál so+3o-4odkg cukor 1 fél liter ecet 1 csomag befözöpor Elkészítés: A káposztát,uborkát,paradicsomot,piros paprikát ha nincsen nagyon jo a gogos is+a két drb.csipöst össze vágjuk,rátesszük a kanál sot ,cukrot és az ecetet+1 csomag befözö por vagy szalicil,,,az egésszet jol ossze kavarjuk többször s 1o-12 ora után üvegekbe rakjuk,nagyon finom savanyuság.. Tanácsok: Ha valaki szereti hagymásan probálja ki igy is finom..Én még szoktam hozza tenni egy kanál mustár magot is...azért mert a zöldség roppanosabb marad..JO étvágyat hozzá.. A receptet beküldte: G.Maresz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |