Tutireceptek.hu fejléc

Csángó gulyás egyszerűen 2. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1,5 kg marhalábszár, 30 dkg vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál pirospaprika, 3 kiskanál köménymag, 1 kg erdei gomba, 1 kg savanyú káposzta, 5 dl száraz fehér bor, 5 dl tejföl só, bors, tárkony.

Elkészítés:
Alapnak marhapörköltet készítünk. Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk hozzá a felszeletelt erdei gombát és a savanyú káposztát. Főzzük tovább 30-40 percig, majd hozzáadjuk a bort és ízlés szerint a tárkonyt. Összerottyantjuk, készre főzzük és melegen tejföllel, puha házi kenyérrel kínáljuk.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gulyásleves csipetkével » Mágiarakás egyszerűen » Székelytokány egyszerűen » Jégkrém torta egyszerűen!
» Palóc gulyás » Hamis gulyás leves » Kapormártás egyszerűen » Szarvasgulyás
» Sajtos rúd /egyszerűen/ » Padlizsán extra egyszerüen » Rétestészta egyszerűen » Gyümölcstorta egyszerüen
» Szilvatorta egyszerűen » Szászok gulyása » Palócgulyás » Szegedi csirkegulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.