Tutireceptek.hu fejléc

Csángógulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg bélszín vég-vagy fehérpecsenye
3 evőkanál olaj
1 evőkanál rózsapaprika
1 késhegynyi köménymag
1 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 ág zellerzöld
1 paradicsom
40dkg tisztított burgonya
10dkg savanyúkáposzta
4dkg tarhonya vagy rizs

Elkészítés:
A húscsíkokat paprikás-hagymás olajon,kevés köménymaggal összezúzott fokhagymával zsírjára pirítjuk.Felengedjük vízzel megsózzuk beleteszük a csíkokra vágott zöldpaprikát,paradicsomot,zellertés a káposztát és elkezdjük főzni.Mikor a hús félig puha beleteszük a kockára vágott burgonyát és a tarhonyát vagy rizst.Paprika és paradicsomszeletekkel díszítjük


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült sajtgolyók » Skót juhászlepény » Gyümölcsös rizssaláta » Gombapaprikás
» Házi sajt » 10 perces fánk » Csirkemáj baconban » Töltött burgonya májjal
» Olaszos rakott burgonya » Tarhonyás-szalonnás lecsó » Banános pulykarizottó » Zöldséges lepény
» Sonkás rántott palacsinta » Sült, gombás rizottó » Kukoricás-gombás marharagu » Zöldborsós rizses csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.