Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csángógulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg bélszín vég-vagy fehérpecsenye
3 evőkanál olaj
1 evőkanál rózsapaprika
1 késhegynyi köménymag
1 gerezd fokhagyma
1 nagy fej hagyma
1 zöldpaprika
1 ág zellerzöld
1 paradicsom
40dkg tisztított burgonya
10dkg savanyúkáposzta
4dkg tarhonya vagy rizs

Elkészítés:
A húscsíkokat paprikás-hagymás olajon,kevés köménymaggal összezúzott fokhagymával zsírjára pirítjuk.Felengedjük vízzel megsózzuk beleteszük a csíkokra vágott zöldpaprikát,paradicsomot,zellertés a káposztát és elkezdjük főzni.Mikor a hús félig puha beleteszük a kockára vágott burgonyát és a tarhonyát vagy rizst.Paprika és paradicsomszeletekkel díszítjük


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás sült pióca » Lencse csőben sütve » Banános pulykarizottó » Görög rizsétel
» Csirke karfiollal és sonkával » Kukoricás-gombás marharagu » Gombapaprikás » Sváb galuska
» Apuka-reggeli » Magyaros makaroni » Legegyszerűbb rakott karfiol » Sült sajtgolyók
» Sáfrányos csirke » Sült, gombás rizottó » Sonkás tojás sörtésztában » Csirkés csicseriborsó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.