Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csárdapecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# 8 szelet karaj
# 4 szelet bacon
# 15 dkg kolbász
# 10 dkg sajt
# 15 dkg margarin
# só, bors, liszt

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfolom, sóval, borssal beszórom. 2-2 szeletet megtöltök szalonnával, kolbászkarikákkal és sajttal. Fogpiszkálóval összetűzöm, lisztbe forgatom, majd egy margarinnal kikent tepsibe rakom. A maradék margarint darabokra vágva a húsok tetejére, illetve közé rakom. Letakarva puhára sütöm, majd a fóliát levéve kicsit megpirítom a tetejét.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött májszeletek » Karaj sonkaraguval » Brassói sertéstarja » Bajor szűzpecsenye
» Füszeres húsgombos » Duplahagymás csirkecomb » Madárfészek » Gladiátor
» Són sült csibe » Erdélyi sertéstokány » Rakott mustáros hús » Mustáros csirkemell
» Göngyölt hús » Márton-napi libasült » Tejben sült csirkecomb » Marhatokány burgundi módra


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.