Tutireceptek.hu fejléc

Csárdapecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

# 8 szelet karaj
# 4 szelet bacon
# 15 dkg kolbász
# 10 dkg sajt
# 15 dkg margarin
# só, bors, liszt

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfolom, sóval, borssal beszórom. 2-2 szeletet megtöltök szalonnával, kolbászkarikákkal és sajttal. Fogpiszkálóval összetűzöm, lisztbe forgatom, majd egy margarinnal kikent tepsibe rakom. A maradék margarint darabokra vágva a húsok tetejére, illetve közé rakom. Letakarva puhára sütöm, majd a fóliát levéve kicsit megpirítom a tetejét.


A receptet beküldte: Huncutpanna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös bárányborda » Részeg kacsa » Csőbensült pulykamell » Majorannás aprópecsenye
» Csirkecomb remoskában sütve » Pulykából készült komplett » Csirke mandulás bundában » Parmezános-tejszínes csirke
» Pácolt oldalas » Párolt csirke bizertai módra » Savanyú marhamáj » Májas húsgolyó
» Savanyú káposztás apróhús » Fóliás csirkeszárnyak » Barackos csirkemell » Dióban sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.