| Cseresznyés-csokoládés torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók 5 evőkanál cukor 4 dl tej 1 csomag főzős csokoládés pudingpor 4 tojássárgája 10 dkg Rama 2 dl habtejszín a tetejére 1 kerek gyümölcstorta tésztaalap (készen kapható) 30 dkg cseresznye Elkészítés: Elkészítés A cukrot a tejjel, a tojások sárgájával és a pudingporral sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a Ramát először magában habosra keverjük, majd kanalanként a pudingot is belekeverjük. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, lecsöpögtetjük, majd néhány szemet félre teszünk, a többit a csokoládékrémbe keverjük. A cseresznyés csokokoládékrémet a tortaalapra simítjuk, majd letakarva hűtőszekrényben jól behűtjük. Tálaláskor tetejét tejszínhabbal, és a félretett cseresznyével díszítjük. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |