Tutireceptek.hu fejléc

Csevap (Szerb specialitás) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg darált marhahús,
20 dkg darált sertéshús,
4 gerezd fokhagyma,
bors,
só,
1-2 kanál olaj,
4 fej vöröshagyma

Elkészítés:
A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Olajon kisütjük, és sok apró kockára vágott vöröshagymával tálaljuk.

Tanácsok:
Aki nem szereti a fokhagymát, ne tegyen bele, az étel jellegét nem rontja a hiánya.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szerb sós pite » Csevap » Szerb gyuvecs máskeppen » Szerb rakott rétes
» Gibannyica (szerb rétes) » Csirkecsorba szerb módra » Szerb királyok máktortája » Szerb csorba
» Szerb töltött paprika » Szerb gombás zakuszka » Gyuvecs (szerb recept) » Szerb burgonya
» Dóra specialitása » Gyümölcsös fűszerbor » Tejfölös csirke másképp » Borjúpaprikás (amc recept)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.