Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sós, vajas pogácsa » Sajtos tekercs Tünkány módra » Káposztás pogim » Sajtpuding
» Magvas pogácsa » Zöldséges burgonyarolád » Sajtos, szezámos rudacskák » Juhtúrós pogácsa II.
» Citrom felfújt » Házi túró rudi » Szezámos kifli - Sörkorcsolya » Sajtos túrós pufóka
» Mint a pogácsa » Bácskai Vőlegényfogó » Sajtos-magvas keksz » Sajtos-diós muffin


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.