Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás pogácsám » Banánsült » Burgonyás sonkás muffin » Fűszeres mandula
» Sajtlabda » Andi sajtos ropogósa » Házi nutella » Legényfogó sajtos perec
» Erdélyi rakott pogácsa » Gyors krumplis fánk » Sonkás burgonya-stangli » Jugó kifli ahogy én készítem
» Kelt tésztában sült virsli » Sajtos-virslis kígyórétes » Mákos-sajtos perec » Juhtúrós rudacska


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.