Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepertős pogácsa » Tökmagos-hagymás pogi » Házitündér sajtos pogácsa » Sajtos-juhtúrós muffin
» Káposztás pogim » Vica sajtos pogácsája » Zöldfűszeres keksz » Kenyérpuding
» Tepertyűs kifli » Zsuzsi sajtosa » Ricottás ropi » Zabpelyhes sajtos rudak
» Juhtúróval töltött pogácsa » Sonkás-krémsajtos kiflik » Sajtos fánkocskák » Graham keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.