Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsúrpogácsa » Sonkás fonott kalács » Omlós magvas-sajtos négyszög » Töltött csiga másként
» Bundás kenyér.. » Tihanyi sajtos rudacskák » Kenyérpuding » Céklachips
» Rumos bundás banán » Éjszakai hűtős pogácsa » Sajtgolyók » Röszti tekercs
» Juhtúrós kocka » Kelt burgonyás pogács » Leveles, túrós rudacskák » Sajtos keksz II.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.