Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög spenótos rétes WW » Olajban sült krumplis pogácsa » Csicsóka pogácsa » Falatkák kagylóval
» Fiti féle sajtos rúd » Sajtlabda » Lekváros csokis banán » Sós, vajas pogácsa
» Krumplifánk virslivel töltve » Egyszerű sós túrós » Burgonyás lepény » Vajas Burgonyapogácsa
» Pikáns, sajtos fánk » Köményes-túrós pogácsa » Túrós pogácsa (anti-candida) » Diós kiskiflik


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.