Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puha sós, sajtos rúd » Andi sajtos istenije » Szezámos sajtos tallér » Katica pogácsája
» Sajtos pogácsa II » Sajtos süti » Sonkás-gombás rétes » Szezámmagos mákos kocka
» Sajtos stangli (egyszerű) » Sajtos batyu » Aszalt gyümölcsös keksz » Túrós pogácsa (vagy rúd)
» Ropogós cukkinichips » Kiszúrós perec » Sajtos rolók 2 » Parmezánchips


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.