Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lilahagymás pogácsa » Szezámmagos keksz » Káposztás lepény Ági módra » Gombás-baconos-sajtos stangli
» Köményes krumplirudacskák » Új-kaledóniai süti » Sajtos pogi 2. » Sajtos kréker
» Gyümölcsbólé » Jugó kifli magyar módra » Sonkás kifli II. » Sokáig elálló sajtos rúd
» Sonkás-túrós kifli » Részeges pogácsa » Ízes juhtúrós pogácsa » Zöldfűszeres keksz


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.