Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás pogácsa 1. » Cracker Maris módra » Nagyi sós rudacskái » Húsos pirog
» Trapista sajt hazilag » Juhtúrós, tehéntúrós pogácsa » Szalonnás rakott pogácsa » Réteges sajtos kifli
» Mákos-szezámos sósrúd » Gyors kolbászkrémes táskák » Fahéjas-mézes sütemény » Csinos gyümölcsfalatkák
» Parmezánchips » Tihanyi sajtos rudacskák » Sonkás-sajtos virágok » Kelt sajtos rudacskák


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.