Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kefíres sőrkifli » Sajtos sütemény töltelékkel » Szalalkális sajtos rúd » Krumplis-tejfölös muffin
» Diós fokhagymás túrógolyó » Sajtos pogácsa 2 » Káposztás lepény Ági módra » Sajtos korong
» Kukoricás-sonkás muffin » Gyors sajtkrémes csiga » Sajtos gofri a la Syd » Túrós keksz egyszerűen
» Pizzás rudacskák » Francia sonkás-hagymás muffin » Egér falatok (Kb. 20 darab) » Sajtropogós liszt nélkül


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.