Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos fánkocskák » Házi lángos » Sajtos tekercs/süti » A madártej
» Darált húsos muffin » Vendégváró sós stangli » Pillekönnyű burgonyás lángos » Pizzás muffin egyszerűen
» Szezámmagos mákos kocka » Mákos rudacska » Köményes sajtos rudacskák » Sült gesztenye
» Citromos rizs » Töltött csiga másként » Gyümölcsrizs » Burgonyás-töpörtyűs pogácsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.