Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csilis csirkenyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45 dkg csirkemell
4 közepes vöröshagyma
5 közepes pritaminpaprika
2 piros csilipaprika
1/2 teáskanál pirospaprika
1/2 teáskanál őrölt fekete bors
1/2 teáskanál őrölt köménymag
1/2 teáskanál kurkuma
2 evőkanál olivaolaj


Elkészítés:
A csirkehúst falatnyi darabokra kockázom, páclevet készítek hozzá a fűszerekből, sóból és az olivaolajból, ebben pácolom egy órán át.
Ezután kicsi nyársakra húzom rétegezve a hagymával a csilivel és a pritaminpaprikával.
Ha nincs kinti sütési lehetőség, akkor én egy jó teflon edényben minden oldalát forgatva "meggrillezem"-pirosra sütöm. Sütés közben időnként kicsi olivaolajjal locsolgatom, vagy szilikon ecsettel kenegetem.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Telkibányai csirkenyársak » Csilis bab » Zsályás csirkenyársak » Csilis pulyka kukoricával
» Csirkenyárs » Illatos csirkenyársak » Csirkenyárs krumpliágyon » Tejfölös csirkeszelet
» Tojásban sült sonka » Erdélyi tormás hús » Tejfölös tepsis hús » Borjú tokány
» Ropogós sertésoldalas » Tejben sült csirkecomb » Sonka kenyértésztában » Sertéskockák baconban


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.