Tutireceptek.hu fejléc

Csilis csirkenyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
45 dkg csirkemell
4 közepes vöröshagyma
5 közepes pritaminpaprika
2 piros csilipaprika
1/2 teáskanál pirospaprika
1/2 teáskanál őrölt fekete bors
1/2 teáskanál őrölt köménymag
1/2 teáskanál kurkuma
2 evőkanál olivaolaj


Elkészítés:
A csirkehúst falatnyi darabokra kockázom, páclevet készítek hozzá a fűszerekből, sóból és az olivaolajból, ebben pácolom egy órán át.
Ezután kicsi nyársakra húzom rétegezve a hagymával a csilivel és a pritaminpaprikával.
Ha nincs kinti sütési lehetőség, akkor én egy jó teflon edényben minden oldalát forgatva "meggrillezem"-pirosra sütöm. Sütés közben időnként kicsi olivaolajjal locsolgatom, vagy szilikon ecsettel kenegetem.


A receptet beküldte: Dizzz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsályás csirkenyársak » Illatos csirkenyársak » Csirkenyárs krumpliágyon » Csilis bab
» Csilis pulyka kukoricával » Telkibányai csirkenyársak » Csirkenyárs » Marhatokány burgundi módra
» Kijevi kotlett » Tejfölös csirkepaprikás » Fűszeres olasz pulykatorta » Sertésborda töltve.
» Szalonnás csirkemellsült » Szarvaspörkölt » Hagymás-őszibarackos karaj » Gong-bao csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.