Tutireceptek.hu fejléc

Csilis-mézes csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók: 4 fő részére

2 citrom
4 ek. Méz
2.5 dl csiliszósz
3 gerezd fokhagyma
3-4 csilipaprika

bors
20 csirkeszárny

Elkészítés:
A citromokat kifacsarjuk, levét elkeverjük a mézzel és a csiliszósszal. A fokhagymát apróra vágjuk, a csilipaprikát felébe vágjuk és kimagozzuk és mindkettőt a páclébe tesszük, sózzuk borsozzuk. A szárnyakat az izületeknél elvágjuk, a hegyes végű részt máshoz használjuk fel, a többit a páclébe forgatjuk. Lefedve egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap nyársra húzzuk és faszenes grillen, forgatva sütjük meg.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos csirkeszárnyak » Kínai csirkeszárnyak » Fóliás csirkeszárnyak » Pikáns csirkeszárnyak
» Mustáros csirkeszárnyak » Pácolt zsebes karaj » Diétás vadas csirke » Tavaszi ragu zöldborsóval
» Fokhagymás sült máj » Azték csirkefalatok » Citromos karaj szelet » Hússzeletek sajt ágyon
» Édes csirke másképp » Zsebeskaraj » Fenséges ragu » Mustáros sertés szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.