Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csilis vörösboros marhalábszár recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg marhalábszár (apróra vágva)
hagyma,(vöröshagyma egyben 2 nagyobb!)
só,
bors,
pirospaprika,
csili kicsit izlés szerint!
vörösbor
(füszerezés: 1 nagyobb gerezd fokhagyma, és egy kis tárkony ,és kicsi majoranna)

Elkészítés:
A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük, és addig főzzük, míg a hús puha nem lesz és a bor el nem párolog róla. Fűszerezzük és kész. Köret tetszőlegesen választható.

Tanácsok:
sültkrumpilt, vagy esetlegesen tört petrezselymes krumplit


A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros libamell » Vörösboros szarvaspörkölt » Vörösboros zselé » Csilis bab
» Vörösboros sült pulyka » Dunántúli vörösboros karaj » Vörösboros málnakrémleves » Gombás vörösboros tokány
» Vörösboros puncs » Csilis pulyka kukoricával » Vörösboros kacsamell » Vörösboros pontyfilé
» Vörösboros meggyleves » Vörösboros csirkeragu » Vörösboros szederdzsem » Csilis csirkenyárs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.