Tutireceptek.hu fejléc

Csilis vörösboros marhalábszár recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg marhalábszár (apróra vágva)
hagyma,(vöröshagyma egyben 2 nagyobb!)
só,
bors,
pirospaprika,
csili kicsit izlés szerint!
vörösbor
(füszerezés: 1 nagyobb gerezd fokhagyma, és egy kis tárkony ,és kicsi majoranna)

Elkészítés:
A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük, és addig főzzük, míg a hús puha nem lesz és a bor el nem párolog róla. Fűszerezzük és kész. Köret tetszőlegesen választható.

Tanácsok:
sültkrumpilt, vagy esetlegesen tört petrezselymes krumplit


A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros csülökpörkölt » Vörösboros puncs 2 » Vörösboros vadpörkölt » Meggyleves vörösboros
» Vörösboros eperleves » Marhalábszár pörkölt » Vörösboros meggyleves » Vörösboros sonkakocsonya
» Gombás-vörösboros gulyás » Vörösboros szőlőleves » Vörösboros csülökgulyás » Vörösboros gombapörkölt
» Vörösboros puncstorta » Vörösboros kacsamell » Vörösboros körte » Vörösboros puncs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.