Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csiperkés zsemlék recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 ek olaj
1 hagyma
300 g friss csiperke
3 tojás
4 zsemle
1/2 csokor petrezselyem

bors
80 g reszelt sajt

Elkészítés:
A zsemle belsejét kikaparjuk, felaprítjuk. A csiperkét megtisztítjuk, négybe vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, majd olajon üvegesre pároljuk. Hozzá adjuk a csiperkét és kb. öt percig tovább pároljuk.
Vegyük le az edényt a tűzről,keverjük bele a tojásokat, a zsemlebélt, a petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk.
A forró masszával töltsük meg a kikapart zsemléket, szórjuk meg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 200°C-on kb. öt perc alatt pirítsuk aranybarnára.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ciabatta zsemlék » Zsemlekenyér » Kaporleves zsemlekockákkal » Pirított zsemlekocka
» Rántott zsemlék » Zsemlekockás őrület » Tökmagos-burgonyás zsemlék » Az én házi sajtom
» Gombával töltött kellevél » Cukkínifasírt másként » Krumplibaba » Kínai serpenyős zöldség
» Krémsajt » Zöldséges "fasírt" » Rántott túró » Padlizsánkrém kimélő


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.