Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csiperkés zsemlék recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 ek olaj
1 hagyma
300 g friss csiperke
3 tojás
4 zsemle
1/2 csokor petrezselyem

bors
80 g reszelt sajt

Elkészítés:
A zsemle belsejét kikaparjuk, felaprítjuk. A csiperkét megtisztítjuk, négybe vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, majd olajon üvegesre pároljuk. Hozzá adjuk a csiperkét és kb. öt percig tovább pároljuk.
Vegyük le az edényt a tűzről,keverjük bele a tojásokat, a zsemlebélt, a petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk.
A forró masszával töltsük meg a kikapart zsemléket, szórjuk meg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 200°C-on kb. öt perc alatt pirítsuk aranybarnára.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított zsemlekocka » Rántott zsemlék » Zsemlekenyér » Tökmagos-burgonyás zsemlék
» Kaporleves zsemlekockákkal » Zsemlekockás őrület » Ciabatta zsemlék » Fasírt túróból
» Rakott krumpli kukoricával » Túró fasírt » Kakastaréj » Rántott sajt
» Túrófasírt » Karfiolpuffi » Gombás spárga » Túrós burgonyaszelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.