Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős babos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk.

Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük.

Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos disznócsorba » Babos tészta » Zöldbabos pulykapörkölt » Csípős falusi kocsonya
» Chillis babos tészta » Paradicsomos babos penne » Vajbabos húsleves » Csípős csirkemell csíkok
» Kínai csípős leves » Csípős spagetti » Csípős saláta másként » Csípős savanyú spagetti
» Babos káposzta » Csípős fűszervaj » Babos palacsinta » Zöldbabos egytál báránnyal


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.