Tutireceptek.hu fejléc

Csípős babos hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre

60 dkg sertéskaraj
2 db paprika
2 db paradicsom
1 db hegyes erős paprika
1 nagy fej hagyma
40 dkg vörös bab
2 dl fehérbor

Elkészítés:
A sertéskarajt felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatva kisütjük, akár zsíron, akár olajon. A hagymát szeletekre vágjuk, és a hús sütése után maradt zsíron megfonnyasztjuk.

Kockára vágjuk a paprikát és a paradicsomot, és a hagymához adjuk. Jól összepároljuk, majd az előzőleg puhára főzött, esetleg konzerv vörös babot is beletesszük.

Sózzuk, fűszerezzük, beleöntjük a fehérbort, majd rövid időre visszatesszük a kisütött húst, és egy kicsit összepároljuk a babos raguval.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos fasírt » Metélt babos mártással » Csípős burgonyasaláta » Csípős savanyú leves
» Mexikói babos egytál » Babos pacalpörkölt » Csípős csirkemellek » Csípős pácolt csirkeszárny
» Csípős csirke nyárson » Csípős húspogácsa » Zöldbabos tonhalsaláta » Babos tejszines csirkemáj
» Csípős pulykamell » Csípős csirke » Feketebabos hal » Csípős pipicomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.