Tutireceptek.hu fejléc

Csípős, sült csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre)

8 db csirkeszárny
Tabasco szósz
szójaszósz
Worchestershire szósz
3-4 ek. olívaolaj
őrölt gyömbér
őrölt bors


Elkészítés:
A csirkeszárnyakat tisztítás után a fűszerekkel bepácoltam és pár órát állni hagytam. Egy serpenyőbe kb. 1 ek-nyi étolajat öntöttem, majd amikor felforrósodott, beleraktam a csirkeszárnyakat, a maradék pácot is ráöntöttem és lefedve, erős lángon puhulásig pirítottam, mindkét oldalát.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csípős falusi kocsonya » Illatos csípős csirke » Csípős babos hús » Pikáns csirkeszárnyak
» Csípős fűszervaj » Csípős garnéla » Kínai csirkeszárnyak » Csípős spagetti
» Csípős csirkemellek » Csípős sajtfasírt » Csípős húsgombóc » Édes-csípős zöldségek
» Csípős krémsajt tésztára » Csípős pipicomb » Fóliás csirkeszárnyak » Csípős csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.