Tutireceptek.hu fejléc

Csirke ananászosos édes-savanyú mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500g csirkemell(pulykamell)
1 doboz ananasz kompot
pirosarany(csipos)
savanyu uborka kb 8-10 darab
3 kanal liszt
250g csiga laska

Elkészítés:
A csirkemellet felcsikozni es egy pici olajban es vizben megparolni.Az ananasz levet leszurni es felretenni.A savanyu uborkat felvagni kicsi kockara.Mikor megvan a csikemell hozza kell tenni a 3 kanal lisztet es az ananasz levet,ha nem eleg az lehet vizzel vegyiteni.Amikor ez ossze alt hozza tenni az ananaszt es az uborkat.Miutan fellobant a tuzet lezarni es izles szerint izesiteni(so,bors) majd hozza tenni a pirosaranyt ezt is izles szerint. Ha megvan laskat megfozni es evel talalni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: borika77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajttal sült csirkemell » Részeg csirkemell » Ízletes csirkeszárny » Csirke sajtbundában
» Baconos-sajtos csirkemell » Borzas csirkemellfilé » Rántott csirkeszív » Mustáros tepsis csirkemell
» Tejszínes csirkés penne » Tasakos csirke » Toledói töltött csirke » Sókéregben sült csirke
» Colában sült csirkeszárny » Serpenyős csirkemáj » Csirkés-almás szendvics » Marengói csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.