Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke ananászosos édes-savanyú mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
500g csirkemell(pulykamell)
1 doboz ananasz kompot
pirosarany(csipos)
savanyu uborka kb 8-10 darab
3 kanal liszt
250g csiga laska

Elkészítés:
A csirkemellet felcsikozni es egy pici olajban es vizben megparolni.Az ananasz levet leszurni es felretenni.A savanyu uborkat felvagni kicsi kockara.Mikor megvan a csikemell hozza kell tenni a 3 kanal lisztet es az ananasz levet,ha nem eleg az lehet vizzel vegyiteni.Amikor ez ossze alt hozza tenni az ananaszt es az uborkat.Miutan fellobant a tuzet lezarni es izles szerint izesiteni(so,bors) majd hozza tenni a pirosaranyt ezt is izles szerint. Ha megvan laskat megfozni es evel talalni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: borika77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös borsós csirkeragu » Olasz rakott csirke » Tojásos csirkemell » Provanszi csirke
» Csabai csirkecomb » Őzderék ananász mártással » Dióval rántott csirkemell » Kínai csirkeszárnyak
» Almás ananászos csirke » Csirke Dubary módra » Citromos csirke. » Csirkerakottas
» Dubarry csirke, másképp » Sörös csirkemell » Hawaii csirkesaláta » Csirkemájjal töltött karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.