Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke fokhagymás-petrezselymes sajtmártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkehúst (mell, comb)
fokhagymát
petrezselyem zöldet

bors
1 kiskanál liszt
10 dkg-os natur camping sajt

Elkészítés:
A csirkehúst kisebb darabokra vágjuk, kevés olajon, párolóserpenyőben megsütjük, közben
sózzuk, borsozzuk. A kész húsokat félretesszük.
A megmaradt zsiradékba ízlés szerinti mennyiségben (jó sokat!) fokhagymát és petrezselyem zöldet aprítunk. Picit pirítjuk, majd hozzáadunk 1 kiskanál lisztet és ezzel is kevergetve pirítjuk egy kicsit. Ezután kevés vízzel felöntjük, csomómentesre keverjük. Hozzáadunk egy natur camping sajtot (ha véletlenül medvehagymás, vagy zöldfűszeres akad, az sem rontja el, de az igazi ízeket a friss hozzávalók adják), ezzel is kicsit átforraljuk és kész.
Párolt rizzsel szoktam kínálni.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Illatos csípős csirke » Tárkonyos-mogyorós csirke » Csípős csirke, szósszal » Colában sült csirkeszárny
» Padlizsános csirkemell » Pokoli csirkesült » Vietnami csirkesaláta » Tejszínes csirkemell ragu
» Titokban sült csirkecombok » Csirkemell barackosan » Kefíres rántott csirke » Spanyol csirke
» Rozmaringos csirkecomb » CSirke becsinált » Cukkinis csirkemell 2. » Születésnapi csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.