Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke különleges mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
csirkehús (comb, mell, szárny, ki mit szeret)
1 nagy doboz tejföl
majonéz
ketchup
mustár
csirke fűszersó
trappista sajt

Elkészítés:
A fűszersóval beszórt húst belerakom egy, a hús mennyiségének megfelelő tepsibe.
Mártás: a tejfölt beleteszem egy tálba, hozzáadok 3-4 evőkanál majonézt, 3-4 evőkanál ketchupöt és 1 evőkanál mustárt. Jól elkeverem, majd egyenletesen eloszlatom a csirkehúson. Tetejét megszórom reszelt sajttal. Zsiradék nem kell alá, mert a tejföl, majonéz, ketchup, mustár enged magából eleget. A felsoroltak egy nagyon pikáns mártássá sülnek össze. A húst puhulásáig fólia alatt sütöm, majd megpirítom a tetejét.

Tanácsok:
Rizzsel, főtt vagy sült burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés padlizsánleves » Fokhagymás csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell » Spanyol csirke II.
» Tejfölös csirkecomb » Szecsuáni csirke » Rizses csirke » Szezámos csirkefalatok
» Ananászos csirkeegytál » Sajtos-fokhagymás csirke » Csirkemelles húspogácsa » Tojás csirkék
» Csirkemáj tejben párolva » Csirkés rizseshús » Parmezános csirkemell » Szőlős csirkepecsenye


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.