Tutireceptek.hu fejléc

Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kifilézett csirkemell(kb. 80 dkg)

a páchoz:
1,5 dl Bertolli Gentileolívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré

őrölt bors
friss bazsalikom

Elkészítés:
Az olajat a paradicsompürével összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A még nyers csirkehúsdarabokba zsebeket vágunk, a pácot beletöltjük, és kívülről is alaposan bekenegetjük vele.

Ezután a húsokat grillen vagy megolajozott tepsibe fektetve hagyományos módon megsütjük. Tálaláskor az apróra vágott bazsalikommal megszórjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés csirkemáj » Csőben-csirke » Csirkés tál » Zöldséges-csirkés spagetti
» Sörben sült csirkecomb » Csirke grill » Cajun csirke » Spanyol csirkeleves
» Gombakrémes csirkemell » Finom csirkecomb » Könnyű ebéd csirkehúsból » Rakott csirke olasz módra
» Veronai csirke » Gombás-sonkás csirkemell » Almás-gyömbéres csirkemell » Csirkés sóskaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.