Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke paradicsomos barbecue-pácban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kifilézett csirkemell(kb. 80 dkg)

a páchoz:
1,5 dl Bertolli Gentileolívaolaj
2 evőkanál paradicsompüré

őrölt bors
friss bazsalikom

Elkészítés:
Az olajat a paradicsompürével összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A még nyers csirkehúsdarabokba zsebeket vágunk, a pácot beletöltjük, és kívülről is alaposan bekenegetjük vele.

Ezután a húsokat grillen vagy megolajozott tepsibe fektetve hagyományos módon megsütjük. Tálaláskor az apróra vágott bazsalikommal megszórjuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkepaprikás puliszkával » Répás, töltött csirkecomb » Csirkés spagetti saláta » Illatos csirke
» Csirke vadász módra » Fokhagymás csirkecsíkok » Mogyorós csirke » Tésztasaláta csirkemellel
» Paradicsomos párizsikockák » Csirkemell zöldségágyon » Viséi csirke (belga) » Csirke francia módra
» Csirkés kukorica saláta » Ropogós csirkeszárny » Tárkonyos csirkeraguleves » Paradicsomos bruschetta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.