Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke pirított zöldségekkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 csirkemell
1 dl olívaolaj
1 dl száraz fehérbor
2 evőkanál szárított oregánó

frissen őrölt feketebors
2 gerezd fokhagyma
1 db cukkini
1 db padlizsán
1 db nagy lilahagyma
2 db batáta

Elkészítés:
Egy kis lábosban keverd össze az olajat, a bort, az oregánót, a sót, a frissen őrölt feketeborsot és a fokhagymát. Alaposan keverd meg. A zöldségeket mosd meg alaposan, és héjastul kockázd fel, a hagymát karikázd fel. Olajozz ki egy jénai tálat vagy mély tűzálló edényt. Halmozd bele a zöldségeket, szórj rá egy kevés olajat, sózd meg, és hintsd meg őket oregánóval. A csirkemelleket is darabold fel, sózd meg, és tedd a zöldségekre. Öntsd az egészre a páclevet. Először fedd le, és süsd 20 percig, majd vedd le a fedőt vagy alufóliát, és told vissza a sütőbe még 10 percre.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkeegytál » Hamis vadas csirkemell » Csirkecombok "Toros"-módra » Csirkemájas csirkeszárny
» Mézes csirkemell » Csirkemáj máshogy » Lestyános csirkeraguleves. » Csirkemáj
» Csirke Orly módon » Céklafőzelék csirkemellel » Almaszósz csirkehússal » Csirkecomb almaszósszal
» Kínai mangós csirke » Borzas csirkecomb » Részeg csirkemell » Csirkemell zabtésztában


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.