Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj,
50 dkg csirkemellfilé,
3 dl tejszín,
1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt,
1 evőkanál reszel parmezán sajt,
1 evőkanál finomra vágott friss tárkony
1 csomag szélesmetélt.

Elkészítés:
Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst.
Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fûszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára. Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt.
A mártást főzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Serpenyős-babos csirkemell » Tejfölös csirkepaprikás » Gombás töltött csirke » Csirkekuglóf
» Töltött csirkemell » Baconba göngyölt csirkemáj » Tárkonyos raguleves 2. » Dán rakott csirke
» Rókagombás csirkemell » Csirke chilipaprikával » Csirkemáj kínai módra » Cukkinis rizs csirkehússal
» Sajtos csirkemell U1 » Csirkecombok "Toros"-módra » Csirkés-gombás palacsinta » Almás csirkemellfilé


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.