Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb almás savanyúkáposztával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg vecsési apró savanyúkáposzta
2-3 nagy alma szeletelve
3-4 fej vörös vagy lila hagyma karikára szelve
tejföl
csirkecombok (lehet más bfi.hús is)
bfi.füszer, liszt,
tetejére reszelt sajt,
esetleg néhány szelet bacon szalonna

Elkészítés:
Zsiradékkal kikent ,fedeles tepsiben rétegesen lerakjuk a káposztát-almaszeleteket-hagymakarikákat-tejfölözzük,ezt kétszer ismételjük.
A combokat füszerezzük,majd lisztben megforgatjuk és a tetejére rakjuk.
Felső rétegnek hagyunk egy kevés káposztát és néhány szelet almát.
Végül reszelt sajtot szórunk rá és néhány szelet bacon szalonnával fedjük.
Lefedve sütőben kb.1 és 1/4 óráig sütjük.

Tanácsok:
Először összepárolódik,puhul, a végén 5-10 percig fedő nélkül még hagyjuk pirulni a tetejét.

A káposztát ne csavarjuk ki kell az a kis lé a pároláshoz.

Kellemes ízegyüttest és szaftos húsokat kapunk.

Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: judit47


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyergyói almás palacsinta » Mézes-fahéjas almás süti » Almás-túrós muffin update1 » Almás gombóc
» Almás kifli » Gránátalmás Bellini » Izgalmas krumpli » Almás-pudingos sütemény
» Nyakkendős csirkecomb » Flambírozott almáslepény » Reform almás » Ausztrál almás piskóta
» Almás-gyömbéres csirkemell » Almás répás kókuszgolyó » Almaszósz csirkehússal » Almás bögrés


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.