Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb remoskában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma


köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs

Elkészítés:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal.
Kb. 40-50 percig sütöm.
Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.

Tanácsok:
A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.

Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojás sajtban sütve » Rakott csirke sütve » Dióban sült csirkecomb » Csirkecomb mustármártásban
» Pikánsan pácolt csirkecomb » Sörben sült csirkecomb » Gombás csirkecomb » Töltött tojás sütve
» Csirkecomb citrommártásban » Báránygerinc sütve » Mézes-narancsos csirkecomb » Fokhagymás csirkecomb
» Hurka sütve » Marengói csirkecomb » Fánk tepsiben sütve » Fasírt burgonyán sütve


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.