Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb remoskában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma


köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs

Elkészítés:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal.
Kb. 40-50 percig sütöm.
Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.

Tanácsok:
A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.

Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkecombok » Tejben sült csirkecomb » Lecsós csirkecomb » Csirkecombok "Toros"-módra
» Sörben sült csirkecomb 2 » Bőrös sertéskaraj sütve. » Polip olívaolajban sütve » Borzas csirkecomb
» Krinolin nyárson sütve » Tejfölös pikáns csirkecomb » Csirkecomb borban sütve » Rokfortos csirkecomb
» Csirkemell formában sütve » Tepsiben sütött csirkecomb » Csirkecomb kókuszbundában » Feketeretek csőben sütve


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.