Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb remoskában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma


köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs

Elkészítés:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal.
Kb. 40-50 percig sütöm.
Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.

Tanácsok:
A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.

Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás máj sütőben sütve » Barnarizs csőben sütve » Gorgonzolás csirkecomb » Torjai májszelet sütve
» Libamáj sütve » Marinált csirkecombok » Dióban sült csirkecomb » Töltött tojás sütve
» Angolna nyárson sütve » Karfiol fóliába sütve » Görög csirkecombok » Sörben sült csirkecomb
» Disznóoldalas sörben sütve » Tojás zsemlében sütve » Makaróni csőben sütve » Göngyölt csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.