Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecombok joghurtos kukoricapehely kéregben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb /felső rész/
1 kis pohár joghurt vagy kefir
1 db tojás
20-25 dkg kukoricapehely
só vagy szárnyasfűszer
olaj

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét eltávolítom,sózom,vagy a fűszerrel beszórom.
A joghurthoz keverek egy tojást.
A kukoricapelyhet kissé összetöröm sodrófával,de maradhat egészben is.
Egy tepsit kikenek olajjal.

A csirkecombokat beleforgatom a joghurtos tojásba,éppen csak lecsepegtetem,és beleforgatom a kukoricapehelybe,majd azonnal az olajozott tepsibe teszem.
"Panírozás" után a combok felületét is kissé meglocsolom olajjal,fóliát teszek a tepsire,és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 percet sütöm,majd leveszem a fóliát és szép rózsaszínűre pirítom a kérget a combokon.

Folyadékot nem kell a combok alá önteni.

Tanácsok:
A tojásos joghurtot ízlés szerint lehet még más fűszerekkel is ízesíteni.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirkecombok » Joghurtos pogácsa » Vegyes joghurtos turmix » Joghurtos sajtos saláta
» Joghurtos gomba » Epres-joghurtos túrókrém » Joghurtos baracktorta » Update 1 Joghurtos nasi
» Pikáns csirkecombok » Joghurtos zöldbabsaláta » Joghurtos kocka » Kaukázusi csirkecombok
» Joghurtos lángos » Joghurtos túróturmix » Joghurtos sajtos lepény » Joghurtos eper krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.