Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegöngyöleg recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell szeletelve, vékonyra klopfolva
szeletelt bacon
só, bors, oregánó
kínai kel levelek, de normál kellevél is jó
kb. 30 dkg csirkemáj hagymával összesütve, turmixolva

Elkészítés:
Alufóliát fektetünk az előkészítőre, majd ráterítjük a baconszeleteket, erre a csirkemelleket, majd a leforrázott kelkáposztaleveleket. Elterítjük rajta a májat, és felgöngyöljük egyenként a melleket. Alufóliába csavarjuk, mint, egy szaloncukrot.
Sütőben készre sütjük kb. 1 óra alatt 190 fokon. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét.
Hagyjuk hűlni szeletelés előtt!

Tanácsok:
Hidegtálon is tehetjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell erdőkerülő módra » Sonkás hústekercs » Húsgombócok savanyú mártásban » Erdélyi rablóhús puliszkával
» Libamell sütőtökpürével » Székelykáposzta light » Tárkonyos-mogyorós csirke » Karajszeletek ananásszal
» Gyros hússal töltött krumpli » Fóliás csirke » Paradicsomos cigánypecsenye » Székely káposzta
» Orsi vagdalt » Rakott csirkemáj » Gladiátor » Csikemell csiga


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.