Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegyros vegyessalátával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg csirkemell
2 paradicsom
1/3 saláta
uborka
káposzta
1 kefír/natúr joghurt
2 gerezd fokhagyma
fűszerek

Elkészítés:
A csirkét vékony csíkokra vágom, majd egy kevés olajjal elkevert fűszerrel megkenem (ált. só, bors, zöldfűszer). Egy órát hagyom pácolódni. A zöldségeket megmosom, kisebb darabokra vágom. A fokhagymát megpucolom, majd fokhagymanyomón átnyomva összekeverem a kefírrel, egy kanál olajjal és némi zöldfűszerrel, majd mehet a hűtőbe egy kicsit állni.
A csirkét serpenyőben megsütöm. Az olaj, amivel pácoltam, elméletileg elég, ha nem, egy kevés vizet szoktam ráönteni.
A zöldségeket elrendezem a tányéron, mellé mehet a csirke. Tálaláskor ízlés szerint meg lehet locsolni a fokhagymás öntettel.

Tanácsok:
Ezt az adagot ketten szoktuk elfogyasztani, de nagyon laktató. Az öntet kaporral nagyon finom.
Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Awela


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ormánsági töltött káposzta » Toszkán csirke » Bacon alatt sült csirkemáj » Lecsóshús
» Sajtos tejszínes csirke » Diós fasírozott » Húsos rántott karfiol » Részeges csirke
» Rakott csirkemell3 » Húsvéti töltött pulykamell » Gyros tál (hamis) » Bolognai szósz
» Töltött dagadó » Toroskáposzta » Erdélyi flekken öntettel » Tejfölös, kapros hús


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.