Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj almával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 lilahagyma
50 dkg alma
3-4 ek.olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj
só,őrölt bors

Elkészítés:
A hagymát és az almát vágd cikkekre.Az olajat forrositsd fel a serpenyőben,dobd bele előbb a hagymát és piritsd meg.Majd add hozzá a májat,fűszerezd meg s add hozzá az almacikkeket is.Önts rá egy kevés vizet,szórd meg az apróra vágott zsályalevéllel és nagy lángon rázogasd,mig a máj megpuhul.
Végül sózd meg.

Tanácsok:
Hagymás tört burgonya illik hozzá.Száritott zsályalevelet is lehet használni.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: minimano1979


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós csirkemáj » Almával töltött fácán » Rizsfelfújt almával » Csirkemáj tejben párolva
» Töltött gombóc almával » Sült vadliba birsalmával » Csirkemáj joghurtmártással » Csirkemájas finomság
» Rozmaringos csirkemáj » Tölcséres csirkemáj » Csirkemáj szalonnában » Gombás csirkemájragu
» Torta birsalmával » Csirkemájjal töltött gomba » Csirkemáj rolád » Csirkemáj sütőben


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.