Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemáj tejszínes gombamártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csirkemáj
30 dkg gomba
egy nagy fej vöröshagyma
2 dl tejszín
1 csokor petrezselyem

fehérbors
ételízesítő
oliva olaj
étkezési keményítő

Elkészítés:
A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük.
A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük, és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozza, vagy krokett.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj rizottó » Tepsis, lecsós csirkemáj » Tejfölös-tejszínes piskóta » Hagymás-gombás csirkemáj
» Zöldséges-rizses csirkemáj » Tejszínes citromfagylalt » Tejszines gombás » Tölcséres csirkemáj
» Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes-parajos csirke » Mézes - tejszínes torta » Tejszínes gesztenyetorta
» Tejszínes csirkeragu leves » Római csirkemáj » Csirkemáj joghurtmártásban » Tejszínes-tepsis krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.