Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájjal töltött combok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb
4 egész, szív nélküli csirkemáj
só, bors, fokhagyma, olaj.

Elkészítés:
A csirkecombokat besózom. A bőrét óvatosan elválasztom a felső combnál, és a sózott, borsozott, aprított fokhagymával megkent csirkemájat betöltöm a bőr alá.
A combokat tepsibe teszem, meglocsolom kevés olajjal, és vízzel majd lefedem alufóliával.
40 percig párolom, majd leveszem a fóliát, és ropogósra sütöm.

Tanácsok:
Idénysalátával tálalom.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött csiga » Banános csirkecombok » Töltött karalábé » Túróval töltött narancs
» Hamis rántott csirkecombok » Virslivel töltött csirke » Mézes töltött karika » Rántott töltött máj
» Kókusszal töltött kifli » Töltött cukkini gazdagon » Neszmélyi töltött hús » Sajttal töltött alma
» Túróval Töltött Zsemle » Gombával töltött karaj » Májkrémmel töltött krumpli » Töltött bundáskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.