Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkenyárs krumpliágyon recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell
4 szelet bacon
bármilyen fűszerkeverék, ízlés szerint

2 közepes v.hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 kg krumpli

Elkészítés:
A húsokat 4 hosszanti, szabályos csíkokra vágjuk, kissé kiverjük és megszórjuk a fűszerkeverékkel.
Minden húsra 1 szelet szalonnát fektetünk, harmonika-fodorszerűen "összehajtogatjuk", bambuszpálcikával megtűzzük, megkenjük 2 ek.olajjal és sütésig a hűtőbe tesszük.
A hagymákat és a fokhagymát egy kikent sütőedény aljára gyaluljuk. A krumplit vékonyra szeletelve ráfektetjük a hagymás alapra és megsózzuk.
A nyársakat ráhelyezzük a tetejére, meglocsoljuk a pácolajjal, s ha szükséges további 1-2 ek.olajat is teszünk rá.
A sütő közepére helyezett rácson 20 percig alufólia alatt, majd fedetlenül további 20-25 percig sütjük. A nyársakat többször megforgatjuk, egyszer-kétszer a krumplit is megkeverjük.


A receptet beküldte: jjhmarta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt krumpliágyon » Csilis csirkenyárs » Csirkenyárs » Krumpliágyon sült gomba
» Telkibányai csirkenyársak » Zsályás csirkenyársak » Illatos csirkenyársak » Ketchupos borda
» Kocsonya erdélyi módra » Fasirt falatkák » Tokány-mokány » Csirkés lasagne
» "Ezersziget" csirke » Chilis csirkemell » Gombás rakott csibehús » Majorannás aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.