Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés-almás szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Hozzávalók (6 szendvicshez):
30 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús,
1 dl majonéz,
1 evőkanál citromlé,
15 dkg reszelt sajt,
2 szárzeller apróra vágva,
1 alma apróra vágva,
1 szál sárgarépa lereszelve,
1/4 fej vöröshagyma apróra vágva

Elkészítés:
Egy kisebb tálkában keverd el a majonézt a citromlével, majd külön az apróra vágott csirkehúst a sajttal, zellerrel, hagymával, almával és répával. A csirkés keveréket aprítóban krémesítsd, amennyire lehet, majd keverd bele a citromos majonézt. Nagyon finom melegszendvicsnek két vékony szelet kenyér közé kenve.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos-túrós szendvicskrém » Sajtos szendvics » Húsos melegszendvics » Melegszendvics 2
» Meleg, májas szendvics » Szendvicstorta » Tonhalkrémes szendvics » Brokkolis szendvicskrém
» Pizzás melegszendvics » Melegszendvics finoman » Tonhalas melegszendvics » Melegszendvics krém
» Indiai csirkés szendvics » Tojástekercses szendvics » Palacsintaszendvics » Tonhalas szendvics


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.