Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkés zöldségtál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csirkemell
60-60dk padlizsán
burgonya
paradicsom
30dk zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
20dk reszelt sajt
liszt
zsemlemorzsa

bors
kakukkfű
olaj

Elkészítés:
A burgonyát héjastól sós vízben megfőzzük.A csontról lefejtett húst 2 apróra vágott zöldpaprikával és 2 meghámozott paradicsommal ledaráljuk. Egy evőkanál olajon finomra vágott hagymával, kevés vízzel puhára pároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük, és gyakran kevergetjük, hogy ne álljon össze. A padlizsánt ujjnyi vastagon felkarikézzuk, kevés sóval elkevert lisztbe beforgatjuk és olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.A főtt krumplit meghámozzuk. Egy tűzálló tálat kiolajozunk, zsemlemorzsával meghintünk, majd belerétegezzük a karikákra vágott burgonyát, a húst a padlizsánt és a feldarabolt paprikát, paradicsomot. Ízlés szerint fűszerezzük, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben addig sütjük, míg ráolvad a sajt.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános csirkesaláta » Kefires csirkesaláta » Csirkesaláta / NoSalty » Kentucky csirkeszárny
» Rántott csirkeszív » Csirkés csicseriborsó » Francia zöldségtál » Spenótos-csirkés penne
» Csirkeszárny Orly módra » Csirkés tortillatekercs » Csirkés rakott burgonya » KFC csirkeszárny
» Csirkés pitatáskák » Rokfortos-csirkés spagetti » Csirkés hagymasaláta » Csirkés-zöldséges


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.