Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkeszárny boros sajtbundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 nagy csirkeszárny,
10 dkg liszt,
15 dl száraz fehérbor,
5 dkg reszelt füstölt sajt,
1 tojás, 1 ek, finomra aprított petrezselyemzöld,
1 tk. ételízesítő,
3 gerezd fokhagyma,
1 mk. törött bors,
a sütéshez olaj

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat meghintem ételízesítővel és lisztbe mártom. A tojást habosra keverem a borral, hozzáadom a megmaradt lisztet, sajtot, ételízesítőt, borsot, petrezselyemzöldet, zúzott fokhagmát. A tésztának palacsintamassza sűrűségűnek kell lennie.
A lisztes szárnyakat a tésztába forgatom, és bő, forró olajban mindkét oldalán pirosra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és tetszés szerinti körettel, salátával kínálom.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húspogácsa boros lében » Ropogós csirkeszárny » Csirkeszárnyas egytál » Vörösboros vadpörkölt
» Vörösboros csirke » Boros Süti » Boros meggyleves » Vörösboros nyúlgerinc
» Lecsós-boros sertéspörkölt » Boros sós rudak » Colában sült csirkeszárny » Libanoni csirkeszárny
» Kefires csirkeszárny » Ketchupos-fehérboros hús » Csirke sajtbundában » Vörösboros szarvaspörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.