Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkével töltött gomba recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 nagyobb gomba
1 kicsontozott csirkemell
1 répa
2 fej hagyma
2 paradicsompaszta
petrezselyemzöldje
1 tojás

Elkészítés:
Vágjuk fel a gombaszárakat és a hagymát, reszeljük le apróra a répát.

A húst daráljuk le.

A hagymával és a répával együtt tegyük oda pirulni a szárakat és a darált húst. Addig hagyjuk, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a paradicsomot és a zöldet. 10 percet hagyjuk még a tűzön, majd vegyük le, hogy hűljön ki. Miután kihűlt keverjünk bele egy felvert tojást. Töltsünk meg ezzel minden fejet, majd szórjuk le reszelt sajttal.

Helyezzük a töltött gombákat egy sütőtálba, öntsünk alá kevés vizet és még kevesebb olajat, és hagyjuk sülni a sütőben, míg jól megpirul a teteje.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos, gombás fasirt » Bécsi töltött fánk » Töltött sonka » Gombagombóc
» Túróval töltött alma » Töltött szőlőlevél » Gombás-csirkés batyu » Gombás szűzérmék
» Rakott kel gombás rizzsel » Juhtúróval töltött pogácsa » "gomba" » Káposztával töltött zsemle
» Olasz töltött paradicsom » Töltött libamell » Sonkás-gombás rizibizi » Gombás spárga


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.