Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csirkével töltött padlizsán recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 közepes méretű padlizsán
1 tojás
só, bors
tárkony, petrezselyemzöld
50 dkg csirkemellfilé
2 paradicsom
5-5 dkg ementáli és füstölt sajt
3 szál újhagyma

Elkészítés:
A padlizsánt félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott, fűszerezett csirkemellet, a megnyúzott, felkockázott paradicsommal, padlizsán belsejével, és félkészre sütjük.
A kihűlt csirkeraguba belekeverjük a tojást, s megtöltjük vele a padlizsánokat.
Ráreszeljük a sajtot, és sütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött gombakosárkák » Csirkemájjal töltött karaj » Hideg húsos töltött alma » Töltött Sport szelet
» Fetás padlizsánkrém » Májjal töltött karaj » Dióval töltött alma » Töltött csirkecomb
» Töltött ananász » Fetával töltött csirkemell » Rizzsel töltött paprika » Húsos, rakott padlizsán
» Gombás töltött csirke » Töltött csillagtök » Sajttal töltött húsgombóc » Eredeti padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.