Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csőben sült milánói penne recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg darált sertéshús
1 ü szeletelt gomba
10 dkg sonka
1 knorr milánói vagy bolognai alap
1 nagypohár tejöl
15 dkg sajt
4 főre penne tészta
só, bors, delkiát, olaj, fűszerpaprika

Elkészítés:
Kevés olajon a húst megpirítjuk, fűszerezzük és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.
A tésztát kifőzzük, a sajtot lereszeljük és össze keverjük a tejföllel.
Amikor a hús fél fővésben van hozzá adjuk a sonkát és a gombát, majd 1/2 zacskó milánói alapot.
Fele tésztát jénaiba tesszük ennek a tetejére a hús majd fele tejföl sajttal. Ismét jön a tészta és a megmaradt tejöl és sütőbe tesszük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: ancsi105


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőbensült sonkás karalábé » Finom penne » Csőben sült sonkás karfiol » Spenótos-csirkés penne
» Sajtos penne sonkával » Lencse csőben sütve » Barnarizs csőben sütve » Rakott bolognai penne
» Zoldseges penne » Csőben sült szárzell » Csőben sült szűzpecsenye » Burgonyapüré csőbensülve
» Csőben sült tészta » Csőbensült rakott tészta » Tejszínes csirke-penne » Penne arrabbiata


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.