Tutireceptek.hu fejléc

Csoda pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csont nélküli szeletelt karaj
2 dl olaj
2 dl sör
2 dl tej
2 dl paradicsom lé
1 kanál ételízesítő

reszelt sajt

Elkészítés:
A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem. A következő öntetet teszem rá 2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej és paradicsomlé, egy kanál ételíztesitő. Fóliával lefedem és készre sütöm. Amikor megsült reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon. Burgonyával és rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirke csoda » Fogolypecsenye borókával » Jóasszony pecsenyéje » Zöldbabos aprópecsenye
» Tolnai sváb pecsenye » Fehérpecsenye » Tojáskrém (csodás) » Mézes libapecsenye
» Cseréptálas szűzpecsenye » Vadászpecsenye » Rozmaringos pecsenye » Csupa csoda 5 perces süti
» Csoda kifli » Almás-krémes csoda » Cipóban sült pecsenye » Pecsenyekacsamáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.